Franken. ”Bamberg” der er Tysklands ”ølby” og ”Würzburg” der har en af Tysklands mest kendte vinregioner.  5 Dage. "all inclusive"
Det smukke bjerglandskab nord for Bayern opfattes af mange som indbegrebet af Tyskland. Området byder på ikke mindre end ni naturparker, men ud over det har Franken også en fantastisk historie, som vi får indblik i på spændende udflugter. 

Dag 1. Afrejse fra Danmark via Rostock til vort hotel, hvor guiden tager imod os. Efter indkvartering servers velkomstdrink og aftensmad. Tur 750 km. 
Dag 2. Efter morgenmaden henter Brambergs Byrundfart os på hotellet kl. 09.30 og kører på sightseeingtur til alle de kendte steder og seværdigheder i Bamberg. Herefter besøger vi Domkirken og Slottet Neue Residenz. Frokosten servers i restaurant "Schlenkerla" ved domkirken og Recidens paladset. Efter frokost går vi til floden "Main" hvor vi skal på en sejltur hvor vi nyder vores eftermiddags kaffe. Tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen. Aftensmad kl. 18.00.  Tur 6. km. 
Dag 3. Efter morgenmaden kører vi til vinbyen "Wurzburg" hvor vi besøger den smukke have ved Recidenzslottet her kan vi også besøge slottets kirke. Herefter fortsætter vi til en vinproducenten "Reiss" hvor vi bydes velkommen med 1 glas Sekt herefter får vi en rundvisning i vinkælderen. Efterfølgende servers der en lokal med vinsmagning på 3 af vinproducentens vine. Efter frokosten besøger vi den imponerende borg "Marienberg" der ligger højt med en fantastisk udsigt over "Wurzburg" her kan vi gå frit rundt på hele borgen og blive betaget af de forskellige udsigter.   Her drikker vi også vores eftermiddags kaffe med udsigt over vinmarkerne og "Wurzburg" Herefter fortsætter turen til den gamle "Mainbro" hvor resten af eftermiddagen kan anvendes til shopping på markedspladsen og i gågaden hvor byens smukke kirke ligger. Herefter kører vi tilbage vores hotel og aftensmad. Tur 210 km.     

Dag 4. Efter morgenmaden er første besøg på ”Schloss Seehof” i Memmelsdorf lidt udenfor Bamberg. Her får deltagerne en rundvisning på slottet. Gruppen fortsætter et kort stykke til Memmelsdorf bryggeri hvor deltagerne får en rundvisning med smagsprøver på den lokale øl. Herefter serveres middagsmaden der er lavet efter gammel familie tradition og hertil en af bryggeriets øl. Efter bryggeribesøget returneres til Bamberg og her kan deltagerne selv gå rundt i den smukke gamle bydel og shoppe. Denne sidste aften serveres middagsmaden med efterfølgende kaffe og kage i restaurant ”Scheiners am Dom” i ”Altstadt“.  Tur 19 km.
Dag 5.  Efter morgenmaden pakker vi bussen og starter hjemturen til Danmark.  Tur 750 km

Tur G.   I turen Inkluderer. Kørsel i moderne bus, Færge, 4 x Overnatning, 4 x Morgenmad, 3 x Aftensmad på hotellet, 1 x aftensmad i Bamberg, 1 x Velkomstdrink, 3 x Frokost, 1 Stk. valgfri drikkevare til aftensmad og frokost, 2 x Eftermiddagskaffe, 3 x Dagsudflugter med besøg på  Dansktalende Guide.