Sydsachsen & Karlsbad i Tjekkiet.   5-dages rejse med ”all inklusive.

“Erzgebirge” i Sydsachsen og Karlsbad Tjekkiet . Tag på denne skønne tur til kurbyen Oberwiesenthal nær grænsen til Tjekkiet. Her bliver naturid gæstfrihed, et smagfuldt køkken og det smukke bjerglandskab Sachsen (Tyskland) med udflugt til Karlsbad i Tjekkiet, en “All-inclusive” tur, Vi bor i kurbyen Oberwiesenthal.

Dag 1. Afrejse fra Danmark via Berlin til Oberwiesenthal. Her bliver vi modtaget af guiden, som skal ledsage os de næste par dage.                    

Dag 2. Sarter vi med at besøge et hestetrukket minetranspottsystem, det eneste i Sachsen. Herefter kører vi nogle få km. til den tjekkiske grænse, hvor vi besøger et stort vietnamesisk marked, hvor man simpelthen kan købes alt. Vi fortsætter en halv times kørsel til Slottet Schlettau, hvor vi får serveret en slotsmenu i slotsestauranten. Efter frokosten er der rundvisning på slottet. Vi besøger også et hjemstavnsmuseum. Herefter servers der eftermiddags kaffe på hotellet. Aftenbuffet kl. 18.00.                                      

Dag 3. Går turen til kurbyen Karlsbad i Tjekkiet, hvor første besøg er på Tjekkiets største glasfabrik Moser. Her får vi lov til at se produktionshallen, hvor der arbejder ca. 50 personer med fremstilling af meget smukke glas ting. Herefter ser vi den russiske kirke inden vi fortsætter med kabeltogbane til Karlsbad,s udsigtspunkt, hvor frokostbuffeten indtages i skovrestauranten. Efter frokost kan udsigtstårnet besøges, herefter kører vi tilbage med kabeltogbanen til centrum af karlsbad, her besøger vi de varme kilder og kolonaderne. Eftermiddagskaffen og kage serveres i gågaden. Tilbage på hotellet til lidt afslapning og Aftenbuffet.

Dag 4. Kører vi med det gamle veterantog fra Oberwiesenthal til Cranzahl hvor bussen venter. Vi fortsætter til byen Annaberg-Buchholz hvor vi skal se et gammel hammerværksted i funktion. Samme sted får vi en demonstration i Erzgebirges berømte træsnitarbejde som sammen med andre lokale varer kan købes på stedet. Frokost serveres i den nærliggende hyggelige restaurant ”Frohnauer”. Herefter kører vi ind til centrum af Annaberg-Buchholz, hvor vi besøger Sachsens største sengotiske kirke: Skt. Annen Kirche. Turen fortsætter til gondolssvævebanen i Oberwiesenthal, hvor vi besøger toppen af Frichtelberg, hvorfra der er en betagende udsigt. Eftermiddagskaffen serveres i restauranten på toppen af Fichtelberg. Herfra tager vi svævebanenen tilbage til bussen og vider mod til hotellet. Resten af eftermiddagen er til egen disposition f.eks. til en svømmetur eller en spaser tur til centrum af Oberwiesenthal. Aftenbuffet kl. 18.00.                        

Dag 5. Hjemturen igennem det tyske landskab til Danmark.

****

Rejse F.   I denne tur er Inkluderet. Kørsel i moderne bus, Færge, 4 x Overnatning 4 x Aftensmad, 4 x Morgenmad, 1 x Velkomstdrink, 3 x Frokost, 3 x Eftermiddagskaffe, 3 x Dagsudflugter 1 x Minebesøg, 1 x Rundvisning på slottet samt smagsprøver på forskelige krauterlikører, 1 x Besøg på Glas fabrikken, 1 x Bjergbane tur, 1 x Besøg i Russisk kirke, 1 x Kørrtur med vetrantog, 1 x Besøg Skt. Annen Kirche, 1 x Besøg på Gammelt hammerværksted, 1 x Besøg på Træsnitarbejde, 1 x Gondolsvævebane. Dansktalende Guide. m.m.

Tillæg for morgen og aftensbuffet på færgen hvis dette ønskes.