Rüdesheim am Rhein.  Er en mindre købstad ved Rhinen.    5 dage.
Byen har ca. 10.000. indbyggere. Herudover dyrkes der vin på skråningerne rundt om byen. Den velkendte brændevin 'Asbach Uralt' produceres i Rüdesheim.    Rüdesheim er ideel for en vellykket ferie og byder på en dejlig promenade langs Rhinen med livlig skibstrafik. Om aftenen mødes lokale og besøgende i hjertet af Rüdesheims gamle bydel i en af Tysklands mest berømte gader: Drosselgasse. Her er der fyldt med hyggelige og stemningsfulde beværtninger med musik og dans. 

Dag 1. Afrejse fra Danmark. Først på aftenen ankommer vi til vores Hotel Zum Grunen Kranz i Rüdesheim. Her bliver vi modtaget af guiden og en velkomst drik, sen aftensmad mad. Her venter oplevelser i centrum, med brosten og historiske bindingsværksejendomme. Et miljø som til fulde lever op til afslappende feriedage, med kort afstand til Rhin-promenaden, svævebanen og Drosselgasse.                                                                      

Dag 2. Efter morgenmaden bliver vi hentet af By toget ”winzerexpress” og kører gennem vinmarkerne til Asbach Uralt Centret. Her vise film og der bliver smagsprøver, rundvisning og mulighed for at handle. Herfra kører vi til en Vingård hvor frokosten servers sammen med 4 forskellige smagsprøver på vin, der bliver også mulighed for at besøge vinmarken og købe vin. Herefter tilbage til hotellet og lidt afslapning inden aftensmad.

Dag 3. Efter morgenmaden sejler vi fra Rudesheim til St. Goar, vider med bussen til Koblenz. Herfra tager vi med svævebanen over ”Deutsche Eck” der hvor floderne Rhinen og Mosel mødes - til borgen ”Ehrenbreitstein” hvor frokosten venter i ”Cafe Hahn”. Efter frokost er der entre til borgen og dens udstillinger. Herfra tager vi svævebanen tilbage til ”Deutsche Eck” og herfra fortsætter vi til det kendte Loreley-Plateau hvor der bliver tid til at nyde den smukke udsigt, her servers eftermiddags kaffe. Derefter kører vi med ”Altstadtexpress” gennem Koblenz gamle bydel. Ca. Kl. 17.00 er vi tilbage på hotellet til lidt afslapning inden aftensmaden.

Dag 4.  Efter morgenmaden, første besøg er Hildegaard von Bingen Kloster med fordrag af en dansk priorinde. Herefter besøger vi det store kloster marked inkl. 1 smagsprøve ligesom kirken kan besøges. Fra klosteret kører vi et kort stykke til Tysklands største mindesmærke: ”Niederwald Denkmal”. Frokost servers i den nærliggende restaurant. Herfra til Rudesheim med svævebane. Resten af dagen fri, aftensmad på hotellet.                                

Dag 5. Efter morgenmaden må vi desværre tage afsked med vort hotel og Rudesheim. Herefter igennem det tyske landskab op mod Danmark. 

Rejse R.  I turen Inkluderer. Kørsel i moderne bus,  Færge,  4 x Overnatning, 4 x morgenmad,  4 x Aftensmad, 1 x Velkomstdrink, 3 x Frokost, 3 x Eftermiddagskaffe, 3 x Dagsudflugter med besøg på Krauterlikør Fabrik m. smagsprøver og gave, 1 x Togture m. Veterantog til og fra Brocken, 1 x Trætopvandring, 1 x Sightseeingtur i Goslar m. Bytoget, 1 x Besøg i Kongeriget Romkerhall, 1 x Svævebane og 1 x Besøg i Westernbyen Pullman City Harz inkl show. Dansktalende Guide.